深圳桑拿网,深圳品茶QM,深圳蒲友论坛 桑拿信息 [100 instants zeiden honderd jaar] 2020, Zhong Zhi Chengcheng vecht nieuwe Coronal Pneumonia-epidemie

[100 instants zeiden honderd jaar] 2020, Zhong Zhi Chengcheng vecht nieuwe Coronal Pneumonia-epidemie

[100 instants zeiden honderd jaar] 2020, Zhong Zhi Chengcheng vecht nieuwe Coronal Pneumonia-epidemie

– Dit jaar is de 100-jarig jubileum van de oprichting van de Communistische Partij van China, Xinhuanet gelanceerd [100 Instant Honderd jaar] Serie Party Geschiedenis Micro-Klasse, met edelinformatie en historische foto’s om u te brengen om de Centennial Party opnieuw te bekijken. Vandaag lanceerde de eerste honderd. Aan het begin van 2020 werd een plotselinge nieuwe kroon pneumonie-epidemie verwoest in China. Deze epidemie is de snelste en grootschalige volksgezondheidsgebeurtenis in China sinds de oprichting van mijn land sinds de oprichting, en het meest democratische volksgezondheidsopvang in de meeste infectie, en de ernstigste infectieziekten vonden plaats in de wereld. Onder het sterke leiding van het Centraal Comité van de Partij, zijn de wind en regen van het Chinese volk in dezelfde boot, alle Zong Chengcheng, doorbrengen één, en de geest van de acht partijen, en bouwen de sterke verdediging van de vrijstelling. Het algemene medisch personeel is een, retrograde, 5.40.000 Hubei-provincie en Wuhan Medical-medewerkers om verbinding te maken met virale kappen, 346 nationale medische teams, meer dan 40.000 medisch personeel resoluut naar de voorlijn; alle wandelingen van het leven aansprakelijk, meer dan 46 Miljoen De grassroots partij organisatierechten, meer dan 4 miljoen gemeenschapsarbeiders dag en nacht waard, de meerderheid van de partijleden, kaders nemen de leiding in vechten, het bevrijdingsleger van het volk, de officieren en soldaten, de publieke veiligheid mensen zijn dapper, de meerderheid Van onderzoekers worstelen, miljoenen koeriers zijn druk bezig met 1,8 miljoen sanitaire werkers hebben vroege hebzuchtige, journalisten die de eerste regel, duizenden vrijwilligers en gewone mensen diep dieper dieper. Na een moeilijke inspanning heeft mijn land in eerste instantie de verspreiding van de epidemie in meer dan 1 maand beteugeld en wordt de dagelijkse nieuwe gevallen geregeld binnen het aantal punten in 2 maanden, en Wuhan is in 3 maanden verkregen. Defensieoorlog, de Beperking van de resultaten van Hubei Defensieoorlog, en toen speelde ik achtereenvolgens een paar lokale gebied geaggregeerde epidemische oorlogen, en de epidemische preventie en controle en preventieve en anti-controlerende oorlog hebben aanzienlijke strategische resultaten behaald. In het geval van een enorme anti-optische druk op zichzelf, heeft mijn land altijd gehecht aan het concept van menselijk lot, actief een anti-voratieve internationale en regionale samenwerking uitvoeren en pleiten voor de bouw van de menselijke gezondheidsgemeenschap.

Vanaf december 20020 heeft mijn land immuniteit verstrekt aan meer dan 150 landen en 10 internationale organisaties, en stuurde 36 medische deskundigen in de 34 landen om meer dan 212 miljoen maskers aan landen, miljarden bescherming, miljard testkits, die sterk te bieden Ondersteunt de preventie en controle van verschillende landen over de hele wereld. Op 8 september 2020 werd de nationale anti-coronale pneumonie-epidemische aanbevelingsvergadering gehouden. Xi Jinping is de "medaille van de Republiek", de "People’s Heroes", "People’s Heroes" National Honorary Titel, Zhang Bo Li, Zhang Dingyu, Chen Wei, één voor één, bekroondde medaille-medaille. De Algemene Vergadering pakte ook de nationale anti-corona pneumonia-epidemie in geavanceerde individuele en geavanceerde collectieve, de nationale uitstekende communistische partij en de nationale geavanceerde grassroots feestorganisatie. Planning: Zhou Hongjun Supervisiesysteem: Zhu Yonglei Anjianxiang Co?rdinatie: 子 莹莹: Wang Zhiyan Design: Fan Shanshan Reference: "De geschiedenis van de Communistische Partij van China" "100th Party Geschiedenis in de literatuur" Xinhuanet News Center geproduceerd [klik op de volgende afbeelding om meer eerdere beoordeling in te voeren].