深圳桑拿网,深圳品茶QM,深圳蒲友论坛 桑拿信息 "Eilandbelastingofficier" helpt de rijkdom van de zee te spelen

"Eilandbelastingofficier" helpt de rijkdom van de zee te spelen

"Eilandbelastingofficier" helpt de rijkdom van de zee te spelen

  Enterprise Growth "Companion" "Uw project is zeer snel ontwikkeld, welke problemen moet u oplossen? Notello Aquatic-producten (hierna" Novik "genoemd), on-site controle over belastinggerelateerde service-aangelegenheden, om belastinggerelateerd te ontwikkelen Risico’s voor ondernemingen, moeten genieten van de belastinghervorming.

  NOTELLO is een nieuwe buitenlandse gefinancierde onderneming, een investering van 75 miljoen euro, een jaarlijkse productie van 4.000 ton zalm rijdt in de dag en nacht, en het is noodzakelijk om in maart een visei te plaatsen. "Twee jaar later zal onze gekweekte zalm veel lange driehoeken leveren.

"De Chief Executive Officer van Nockey zei dat het bedrijf zich heeft afgewikkeld, er is een punt van" Zero Run Assistant "-punt van de belastingafdeling van de Point Precision Service, en het is erg soepel en comfortabel in de Elephant Mountain.

  De meeste "eilandbelastingofficierstudio" is een belastingbetaler die al jarenlang eilandbedrijven serveert. Eilandbelastingofficier Zheng RenPU dient al meer dan 30 jaar de eilandbelastingbetaler. Het is getuige geweest van de enorme doeltreffendheid van de ontwikkeling van belastingdienst-eiland: de opkomst van de geavanceerde scheepvaartindustrie in Nantian Island, en de kleine workshop op het eiland is gegroeid in reguliere ondernemingen. Bloeien, rijdeilandbewoners om rijk te worden … om beleidscounseling aan de eilandbelastingbetalers, belastinggerelateerde raadpleging en antwoord, Zheng Renpu en "Apprentice" Liu Wei veel tijd te bezorgen, nam veel tijd om te bezoeken – naar eiland gedispergeerd, uit het schip is normaal. Op deze dag, de General Manager van Ningbo Boda Shipping Co., Ltd. Hit Zheng Renpu’s leraren en leerlingen die net naar de boot waren gegaan en spraken over de recente productie- en bedieningssituatie en gaf hun dank uit aan de belastingafdeling voor snelle release Belasting teruggave. De divisie Barboring is vorig jaar ge?xporteerd naar het exportbelastingkortingsbedrijf en de online verklaring van de restitutie wordt ontvangen, met gemiddeld 4 dagen.

"Fonds is de levensonderhoud van de onderneming, en het is de grootste steun voor bedrijfsfondsen.

Zheng Renpu zei.

  Precision Service "Winkel Little Second" Langs Shi PU Hong Kong, West, voer het voorpark voor de deurproduct van de deur aan.

Allerlei ondernemingen in het park zijn druk, en ze versnellen de productie van bestellingen om de "opening van de deur" in het eerste kwartaal te garanderen. In de workshop van Ningbo Yu Tian Marine Biotechnology Co., Ltd., ik zie alleen de Qing-dynastie vis, en een vis wordt verwerkt tot verschillende soorten nieuwe producten. "Vis is gemaakt in visiwitpoeder, geconcentreerd visap en visolie, vissen interne organen in eiwitrijke voeding. Via een vis is meer ‘eten’, laagwaardige visgebruik is zo hoog als meer dan 90%." URNA-ontwikkeld. "URNA-ontwikkeld Peptide Health Food, vissaus, vis Sauqu saus, vis enzovoort hebben nationale uitvindingoctrooien verkregen.

  "Vertrouwen op wetenschappelijke en technologische innovatie, neem een ??pad van onderzoek en onderzoek, is het ‘magische wapen’ van de gebarsten oceaan laagwaardige visverwerking knelpunt." Bao Rongheng zei dat dit niet alleen een groot mes zal hebben, maar ook veel financiering. Het valt samen met de grootschalige implementatie van het belastingvermindering en het prijsverminderingsbeleid in de afgelopen twee jaar, dat kansen heeft gebracht voor de technische doorbraak van het bedrijf. Vorig jaar heeft het bedrijf genoten van verschillende fiscale concessies en de belastingverlagingen zijn "Spree", en het bedrijf heeft 5 miljoen yuan toegevoegd, het laboratorium- en R & D-centrum verbeterd, en nieuwe 2000 vierkante meter voedselzuivering en workshops. "Zichtbare belastingbonus verhoogde de onderkant van de overgangsupgrade. Op dit moment hebben we volledig geautomatiseerde productie en verwerking bereikt, waardoor het alomvattende gebruik van visverwerkingsafval effectief verbetert, laat iedereen heerlijkere, gezonde zeevruchtenproducten eten.

"Bao Rong keek op.

  Tegenwoordig, de voorkant van het premierproductenpark voor de voorste vijverwater, die het mariene voedsel, mariene gezondheidsproducten, mariene biologische drugs, enz., "Een vis" een complete mariene industrie keten uitgezocht. Wetenschap en technologie empowerment, belastinglening, ondernemingen hebben een hoge effici?ntie bereikt en de vissers hebben ook meer voordelen ontvangen.